Haber ve Duyurular / Yarışma Sonuçlandı

Yarışma Sonuçlandı

Büyükada Çarşı Camii'ni yapmak üzere kurulan Büyükada Çarşı Camii Derneği tarafından düzenlenen “ Mimarî Fikir Yarışması” sonuçlandı.  Yarışma jürisi, 13 Haziran 2015 tarihinde Anadolu Kulübü’nde yapılan bir kolokyumda yarışmacılarla biraraya gelerek dereceye giren projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Dereceye giren eser sahiplerine ödülleri takdim edildi. Prof.Dr. Harun Batırbaygil başkanlığındaki toplantıda Prof. Dr. Nuran Kara Pilehvarian, Prof.Dr.Hüseyin Cengiz, Dr. Aras Neftçi ve Erdem Damcı  katılımcıların sorularını da cevaplandı.

Toplantı açık alanda yapılırken, yarışmaya katılan bütün eserler salonda iki gün boyunca mimarların ve Adalıların ilgilerine sunuldu. Sergide eserler hem resimleri hem maketleriyle sergilendiler.

Copyright © 2012 - 2024 Büyükada Çarşı Camii Derneği | Tüm hakları saklıdır.